De volgende teken- en schilder cursus bij De Blauwe Reiger in Almere start:

 

In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn alle lessen stop gezet. De nieuwe lessen gaan in deze periode dus niet door. Zodra de richtlijnen van het RIVM zijn aangepast, zullen wij indien nodig ook aanpassingen doen.

Aanmelden voor nieuwe cursus(later in het jaar) blijft open, u wordt op de hoogte gehouden.

  • Datum nog te bepalen,  iedere dinsdag van 10.00 uur tot 13.00 uur of van 14.00 uur tot 17.00 uur
  • Datum nog te bepalen,  iedere woensdag avond van 18.30 tot 21.30 uur

Een sessie duurt drie uur, en kost € 9,50 per uur.(inclusief btw) De totale kosten voor de volle 9 weken met inbegrepen beschikbaar gemaakte materialen bedraagt € 256,50 (inclusief 21%btw). We zullen de lestarief daarop aanpassen.

Wat is inclusief cursusgeld;

Het  materiaal, zoals verf, penselen en pastel zal worden verstrekt door ons. Onderdeel van het pakket zijn gratis tickets voor de tentoonstelling in de laatste week voor familie en vrienden. U krijgt ook een certificaat bij de afsluiting van deze buitengewone schildercursus. We hebben voor elke les van de gehele cursus detail en uitleg uitgewerkt op papier die u mee krijgt aan het einde van elke les.

U zult alleen uw eigen tekenpapier, schetsboek en potloden nodig hebben. Die kunt u bij ons kopen als starters pakket. (normale prijs €35, speciale actie prijs € 29)