Wil je leren tekenen en schilderen?

Goed nieuws voor iedereen die iets leuk en creatief zoekt om samen met hun kind (eren) te doen. Binnenkort straten we met speciale lessen voor ouder en kind bij  ArtLab in Muziekwijk.

Het leren schilderen is een VAARDIGHEID die de moeite waard is. Eenmaal geleerd kan het oneindig veel plezier opleveren.

Gedurende 7 weken zullen er meerdere materialen gebruikt worden, tekenen met potlood en pastelkrijt en schilderen met acrylverf. Bij elke materiaal krijg je basis technieken mee. Deze worden gegeven onder begeleiding van een ervaren docent.

De cursus heeft mede als doel het gezamenlijk creatief bezig zijn van ouders met hun kind(eren) te stimuleren en/of te versterken. En het is ook een prachtige kans om te kijken wat je het leukste vindt om te doen, of waar je talent ontdekt wordt! Er kunnen ook combinatie zijn van grootouder en kleinkind of oppas met kind enz.

Cursus duur 7 weken met lessen van anderhalf uur, een keer per week op zaterdagmiddag van 13:00 tot 14:30 uur.

De cursuskosten zijn €24,50 (incl btw) per paar per les.

Het merendeel van het materiaal, zoals verf, penselen en pastel zal worden verstrekt door ons. Je zult alleen jouw eigen tekenpapier, schetsboek en potloden nodig hebben. Die kan je bij ons kopen als starters pakket. Normale prijs € 25,00, speciale actie prijs € 20,00 (per paar)

Wat is nou mooier om gezamenlijk een aantal kunstwerken te maken!

 

Voor meer informatie

aicheline@schilderlessen-almere.nl

of bel ons op:  06 12715969

https://www.ouder-enkindschilderlessen.nl

https://www.facebook.com/ouderenkindschilderlessen