Beste Cursisten,

– We naderen weer het einde van de tweede seizoen en dat sluiten we af met een fantastische tentoonstelling op zaterdag 6-5-2017 van 15.00 tot 17.00 uur bij Haddock Watersport, Archerpad 8-10, 1324ZZ Almere.

Alle cursisten dienen minimaal 45 min voor aanvang aanwezig te zijn om alles voor te bereiden en blijft u zoveel mogelijk tot het einde zodat ook gasten die tegen het einde komen uw mooie creaties kunnen bewonderen!

– Dit is een goede moment voor degenen die nog niet alles klaar hebben om uw creaties af te maken. U kunt ook de acrylschilderijen vernissen met zijdeglans vernis. De vernis versterkt de kleuren en de schilderijen zullen er meer “af” uitzien.

– Start van de volgende cursussen zijn;
  Dinsdag 9-5-2017 van 10.00 tot 13.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur
  Woensdag 10-5-2017 van 18.30 tot 21.30uur.

-Terugkerende cursisten krijgen voorrang op nieuwe inschrijvingen en ook 10% korting op het cursus bedrag.  Er hebben zich al een aantal nieuwe cursisten ingeschreven, dus om zeker te zijn van een plek kunt u zich het beste snel inschrijven.
 
Moederdag aanbieding voor nieuwe cursisten:

– We hebben een speciale Moederdag actie; Bij aanmelding voor onze zomercursus krijgen alle moeders 50% korting op een starterspakket. Wil je samen met jouw moeder aanmelden, dan krijgen jullie allebei een starter pakket geheel gratis. De starterspakket bevat alle papieren die je nodig hebt voor het hele cursus, een schetsboek, liniaal en potloden. Voor meer informatie bel 036-5252847.
 
– Heel leuk nieuws voor onze cursisten, onze schilderijen mogen geëxposeerd worden in de Stadhuis van Almere! De hele maand September 2017 zullen de schilderijen daar hangen in de B en C passage van het stadhuis.
De passage zijn vrij toegankelijk dus je kunt, tijdens de openingstijden van het Stadhuis, gewoon binnenlopen om de schilderijen te bewonderen. We zullen samen de mooiste en unieke schilderijen kiezen van de volgende en afgelopen cursussen.

Samen kunst bewonderen

-Afgelopen zaterdag zijn we met een groep cursisten en familie naar de Koller Muller museum geweest. Het was een zeer geslaagde uitje, heel gezellig en inspirerend. In de toekomst zullen we zeker nog meer van deze soort uitjes organiseren en nodigen alle huidige en oud-cursisten uit om met ons mee te gaan.
We hebben erg leuke foto’s gemaakt, voor nog meer foto’s bezoek dan onze facebookpagina https://www.facebook.com/Seasonsartclassalmere/ of website https://www.schilderlessen-almere.nl/galerie/